top of page

Magyar zsákutca az Európai Unióban

Frissítve: máj. 24.


Meghívó

 

Együttműködő partnerünk, a Progress Alapítvány

az Összeomlás Forgatókönyvei sorozat keretében könyvbemutatót rendez

 

Magyar zsákutca az Európai Unióban

I. Belpolitikai következmények

címen

2024. május 23-án, csütörtökön 17 órakor

Helyszín: V. Deák Ferenc utca 21.

 

A könyvet bemutatják:

Büttl Ferenc

Juhász Attila

László Csaba

Ligeti Miklós

Nagy Attila Tibor

Szentpéteri Nagy Richárd

 

Vitavezető:

Fleck Zoltán

 

A Progress Alapítvány legújabb tanulmánykötete a magyar zsákutcás fejlődést elemzi az Európai Unió keretében az Orbán-rezsim idején. Az egyes tanulmányok a jogi és politikai rendszer alapos kritikáját részletezik, kitekintve a jogállamiság súlyos állapotára és az önkormányzati jogok megcsorbítására. További elemzések foglalkoznak a gazdasági válság társadalmi és politikai válsággá mélyülésének bemutatásával és az autoriter rendszerből a demokratikus rendszerbe való visszatérés lehetőségével. A vitaesten szakértők széles csapata kommentálja a gazdasági, társadalmi és politikai zsákutcás fejlődést a szerzők aktív részvételével.

 

A külpolitikai aspektusokat a következő rendezvényen vitatjuk meg, különös tekintettel a küszöbön álló európai választásokra június 3-án, hétfőn 15 órakor a CEU-n, amelyre külön meghívót küldünk.

 

Regisztráció nem szükséges

1件のコメント


Andriy
Andriy
8月02日

Egy barátom mesélt nekem egy új online szórakozási lehetőségről. Úgy döntöttem, hogy utánajárok, és az interneten keresgéltem. Így találtam rá egy magyar online casino no deposit bonus oldalra, ami nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Az oldal nagyon jól felépített, és rengeteg játék közül lehet választani. Különösen tetszettek a bónuszok és promóciók, amelyek folyamatosan frissültek és új lehetőségeket kínáltak. Az egyik legjobb ajánlat az üdvözlő bónusz volt, amely sok nyerési esélyt kínált. Nagyon élveztem a játékot ezen az oldalon, és mindenkinek ajánlom, aki szereti a kaszinójátékokat.

いいね!
bottom of page