top of page

1%

Tisztelt Barátunk!


Az 1% évadjában bizonyára az Ön jövedelmi adójának egy százalékára is többen jelentkeztek. Kérem szánjon egy percet az alábbiakra.


A Bibó István Közéleti Társaság tizennégy éve biztosít helyet és alkalmat a pallérozott párbeszédnek: évente átlagosan tíz vitaestet rendezünk, legalább egy félnapos konferenciát, amelyeket bárki látogathat, megünnepeljük az első és a második Magyar Köztársaság kikiáltását, mindez látható és olvasható honlapunkon és YouTube csatornánkon is. Az elmúlt évben három könyvet adtunk ki.

A Bibó István Közéleti Társaság a szó szoros értelmében civil szervezet, sem pártokhoz, sem intézményekhez nem kötődünk – függetlenségünk ára, hogy rendszeres anyagi segítségre sem számíthatunk. Közhasznúsági jelentésünkből – amely honlapunkon olvasható – kitűnik, hogy tevékenységünket elsősorban tagdíjakból és könyveink szerény jövedelméből fedezzük.

Reméljük méltónak tart bennünket segítségére és ez évben az SzJA bevallásában – melynek határideje május 20. – nekünk juttatja az 1 százalékot.


Adószámunk: 18103562-1-41

Az egyesület működésével kapcsolatos bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk, gesztusát előre is köszönjük.


Tisztelettel üdvözli,


Kende Péter elnök

Márton László ügyvezető alelnök

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

MEGHÍVÓ

A Bibó István Közéleti Társaság és a Magyar Zsidó Kulturális Egyesület konferenciát rendez Zsidó identitás a holokauszt után címmel 2014. december 10-én, szerdán, du. két órai kezdettel a Goldmark ter

bottom of page