top of page

MEGHÍVÓ

A Bibó István Közéleti Társaság 2012. február 18-án, szombaton 11 órakor rendezi évi nyilvános összejövetelét a köztársaság állapotáról. Előadók:

Békesi László közgazdász, egyetemi tanár; Grecsó Krisztián író; Magyar Bálint szociológus és Paul Lendvai  író, újságíró, Bécs. Az ülést megnyitja Kende Péter akadémikus, a Társaság elnöke. A házigazda Vicsek Ferenc, a Klubrádió főszerkesztője. A belépés ingyenes, de kérjük, hogy a terem bejáratánál felállított perselyben ki-ki helyezze el a rendezvény költségeihez való önkéntes hozzájárulását, különös tekintettel a színház jelenlegi helyzetére. Kérjük, hogy részvételi szándékát, valamint az Önnel együtt érkezők számát a színház korlátozott befogadóképessége miatt feltétlenül jelezze a bibotarsasag@gmail.com címen vagy a 06-30-9-848-956 telefonon legkésőbb 2012. február 11-ig. Köszönjük, hogy megjelenésével nyomatékot ad ennek a közös gondolkodásnak.

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Együttműködő partnerünk, a XXI. Század Társaság folytatja a Covid-járvány előtti sorozatot: „…szerint a világ” 2022. október 27-én, csütörtökön 17 órakor Vendégek: KELETI ÉVA KUNCZE GÁBOR Helyszín: Ví

bottom of page