top of page

1% és a támogatás egyéb módja

Kedves és tisztelt Barátunk!

A Bibó István Közéleti Társaság támogatójaként fordulunk Önhöz. Tudjuk, hogy ilyenkor, május elején elszaporodik a jövedelmi adó 1%-ára igényt tartók száma. Arra kérjük, szánjon 60 másodpercet az alábbiak olvasására.


A Bibó István Közéleti Társaság, amelynek első elnöke Göncz Árpád volt, tizenöt éve rendez a szellemi függetlenség és a pallérozott párbeszéd jegyében vitaesteket, konferenciákat. A részvétel szabad és díjtalan. Előadóink, a rendezvények szervezői „társadalmi munkában”, javadalmazás nélkül végzik munkájukat.


Működésünket nagyrészt tagdíjakból fedezzük. Az Ön adójának egy százaléka biztosíthatja tevékenységünk folytatását, mind több demokrata megszólítását. Közhasznúsági jelentésünket honlapunkon olvashatja.

Adószámunk: 18103562-1-41


Többen is jelezték, hogy szeretnék a Bibó István Közéleti Társaságot támogatni, de ezt adójuk 1%-ának felajánlásával nem áll módjukban megtenni. Nagyon köszönjük, ha a Társaság K&H Banknál vezetett 10402135-50526572-57561002 számlájára utalják a tevékenységünket segítő adományukat.


A bibotarsasag@gmail.com e-mail címünkre küldött kérés esetén sárga csekket is tudunk postázni.


Számítunk segítségére.


Tisztelettel:

Kuncze Gábor, elnök

Volosin Hédi, főtitkár

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

MEGHÍVÓ

A Bibó István Közéleti Társaság 2015. december 1-jén, kedden 17 órakor nyilvános konferenciát rendez a Szakszervezetek Házában (Budapest, VI. kerület Benczúr utca 45. IV. emelet – lift van, földalatti

Comments


bottom of page